1. Luxe vakantiehuizen en groepsaccommodaties
  2. Landelijke ligging nabij Almelo (15 km)
  3. Buitenzwembad met glijbaan

Vakantiehuis in de omgeving van Almelo

U bent op zoek naar een luxe vakantiehuis in de buurt van Almelo? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt hebben we een ruim aanbod voor u. Verblijf met uw gezin in een van onze luxe lodges of boek onze groepsaccommodatie, geschikt voor groepen tot 28 personen. Op ons vakantiepark nabij Almelo verblijft u midden in de mooie Twentse natuur. Huurt u een huisje in de omgeving van Almelo dan verkent u dit zelf eenvoudig met de fiets of te voet. Maar misschien blijft u wel veel liever op ons park om te genieten van het zwembad of de activiteiten die georganiseerd worden door het animatieteam. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis bij Almelo kunt u het helemaal zelf bepalen! Kunt u ook niet wachten?

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
Vacation homes
Vacation homes
Vacation homes
Vacation homes

Vacation homes

At holiday Center 't Schuttenbelt you will find brand new holiday homes for four people located in the Regge region. View the offer now and book you holiday home online!
Group accommodations
Group accommodations
Group accommodations
Group accommodations

Group accommodations

Holiday Center 't Schuttenbelt has a great family camping site as well as luxurious 4 person lodges and two great group accommodations for up to 28 people.

Vakantiehuisje nabij Almelo

Wilt u er even tussenuit en heerlijk ontspannen? In een luxe vakantiehuis in de buurt van Almelo komt u gegarandeerd helemaal tot rust. De lodges zijn zo ingericht dat het u aan niets ontbreekt. Zo zijn er twee slaapkamers, ieder met een eigen badkamer. Een sfeervolle woonkamer, moderne keuken en heerlijk terras met ruime tuin maken uw vakantie nabij Almelo compleet. Op het terras relaxt u in de comfortabele loungestoelen terwijl u geniet van de natuur en de stilte. Onze natuurhuisjes bij Almelo bieden u een optimaal vakantiegevoel!

 

Groepsaccommodatie vlak bij Almelo

Staat het jaarlijkse familieweekend binnenkort weer op de planning en bent u nog op zoek naar een geschikte bestemming? Onze groepsaccommodaties in de omgeving van Almelo zijn hiervoor zeer geschikt. Deze accommodaties zijn geschikt voor gezelschappen van 16 tot maximaal 28 personen. Vakantieboerderij De Regge biedt 6 slaapkamers, met zelfs een slaapzaal voor 10 personen. Dat wordt een feestje voor de (klein)kinderen. Vakantiehuis De Elsgraven telt maar liefst 11 slaapkamers en bovendien is deze woning ook geschikt voor mindervaliden

 

Wat te doen tijdens een vakantie in de buurt van Almelo?

Tijdens een verblijf in onze vakantiehuisjes nabij Almelo geniet u ook van de faciliteiten op ons vakantiepark. Zo biedt het buitenzwembad mét glijbaan veel waterplezier en de nodige afkoeling in de zomer. Komt u met uw kinderen? In de schoolvakanties is er een enthousiast animatieteam aanwezig. Maar niet alleen op het park is er genoeg te doen, ook in de omgeving heeft u talloze mogelijkheden. Pak bijvoorbeeld de fiets en verken de Holterberg en het bijbehorende natuurmuseum. Bent u nieuwsgierig naar de geschiedenis van Twente? Dan biedt het Openluchtmuseum Ootmarsum een interessant en uniek inkijkje in het Twenste leven van vroeger. En bent u er dan toch, sla dan Ootmarsum zelf ook niet over. Dit alles doet u heel eenvoudig vanuit uw vakantiehuis in de omgeving van Almelo.

Boek een vakantiehuis nabij Almelo